20 godina VF golf restorana

20 godina VF golf restorana

20 godina VF golf restorana

U Sarajevu će se u petak 19.11.2021. godine odigrati golf turnir povodom 20 godina od početka rada golf restorana u Sarajevu, odnosno popularne 19-te rupe.

Punih 20 godina VF golf restoran u Sarajevu je na usluzi golferima iz čitavog svijeta. Pored golfera kao stalnih gostiju, restoran su posjećivali predsjednici država, velika kulturno-sportska imena iz čitavog svijeta, poznati glumci, pjesnici, doajeni..Da ne govorimo o poslovnim ljudima, doktorima, advokatima, inženjerima i mnogim, mnogim ne nabrojanim ljudima čije su profesije jako važne, a sve su važne.

Kada se slavi 20 godina, onda je sve veselo, nasmijano i pozitivno. Golf turnir povodom 20 godina rada restorana će i biti na tom putu, jednostavno opušten veseo i pozitivan. Igrat će se po pravilima Foursome, što će biti najava za mnogo turnira u 2022 godini na ovaj način bodovanja i igre.  Ekipa će brojati 2 igrača a do sada su, što je jako zanimljivo, prijavljene dvije ekipe bračnih parova. Nadamo se da jedna od gore navedenih profesija neće biti potrebna poslije turnira.

Za igrače koji nemaju para (misli se na partnera u ekipi a ne na novac), postoji ždrijeb odnosno šešir.

Vrijedni uposleni iz Golf klub Restorana su se potrudili za mnoga iznenađenja za sve učesnike i goste ovog turnira a ne smijemo zaboraviti da je ovaj golf turnir  humanitarnog karaktera, što je za veliku pohvalu. O tome ćemo poslije turnira.

Turnir starta u petak u 11.30 sa svih startnih pozicija a do sada je prijavljeno 35 igrača uglavnom iz BH golf klubova.
Prijava je otvorena do popune broja učesnika.

Vrijeme će biti idealno novembarsko vrijeme za golf, a organizator i svi učesnici se nadaju da neće biti magle.

Poslije turnira sve učesnike će zabavljati kompletna postava sarajevskog benda  Blavorsi, što je i kuriozititet nakon toliko godina sviranja u Golf klub Restoranu, da će učesnici jednog golf turnira kao i njihovi gosti zajedno uživati u muziciranju šestorice sjajnih muzičara.

Share: