Završen turnir povodom 20. godina VF Golf restorana

Završen turnir povodom 20. godina VF Golf restorana

Završen turnir povodom 20. godina VF Golf restorana

U petak po prelijepom novembarskom vremenu odigran je golf turnir povodom 20 godina od početka rada golf restorana u Sarajevu, odnosno popularne 19-te rupe.

Sjajna organizacija, mnogo zabave na terenu i poslije igre sve je što je bilo potrebno učesnicima ovog turnira.
Svi učesnici na kraju su se složili da je ovaj turnir jedan od najboljih turnira koji su se igrali na golf terenu u Sarajevu.

Igralo se po FourSome golf pravilu i neke ekipe su se prijavile, neke je ždrijeb odredio i na kraju su kao i uvijek pobjedili najbolji.
Najbolja ekipa je bila Arjana i Kemal Selmanagić koji su za samo dva udarca bili bolji od drugoplasirane ekipe Mirjana Mirković i Azra Spahić a tek za tri udarca bolji od trećeplasirane ekipe Alma Mekić-Tataragić i Alen Pilav.

Nagrade su dobili ovaj put i četvrtoplasirana ekipa u sastavu Željko Matijević i Reuf Selmanagić koji zajedno imaju 155 godina i koji su pokazali i dokazali da golf stvarno nema dobnih granica.

Turnir je bio i humanitarnog karaktera pa se skupilo oko 3.200 KM koje su donirane organizaciji Pomozi.ba.
Sponzori turnira su bili: VF, Jami, Almy, InterClima, Grafika Šaran, B40, Amax, R&S, Proven, Bećirović, Bosnian Beach, Navigare i Konto Up.

Sjajna atmosfera je bila i poslije igre u golf restoranu gdje je direktor Vf komerca Nijaz Đulabić uručio vrijedne poklone radnicima koji su zaposleni 20 godina u ovoj kompaniji.

Poslije proglašenja pobjednika svi prisutni su gledali spektakularan vatromet koji se dešavao na driving range-u.

Za šlag na torti opet se, već tradicionalno, pobrinuo Dženan Selmanagić sa sjajnom ekipom muzičara koju je vokalno predvodio izvrsni Nešad Selman.
Na kraju samo možemo čestitati na sjajnoj organizaciji, čestitati pobjednicima kao i zaposlenima na njihovom jubileju i veliko hvala sponzorima na prikupljenim sredstvima za pomozi.ba.

Share: