Novi rekord Topale ... -3

Novi rekord Topale ... -3

Objavljeno: Subota, 24.06.2017 godine

Zoran Palameta igra svoju najbolju sezonu od kako je počeo da igra golf. Kada je odigrao sjajnih +2 na igralištu u Ljubljani našao se rame uz rame sa velikim golf imenima iz Bosne i Hercegovine, Dejanom Šaranom, Mahirom Kadrićem i Adnanom Novom koji su jedini ostvarili ovaj rezultat na zvaničnim takmičenjima na golf terenima izvan BiH.

Međutim, niko do sada nije odigrao golf igralište Topala u Posušju rezultatom od 57 udaraca, nije ni 58 koliko je iznosio stari rekord, osim Zorana Palamete.

Dan 24.06.2017. godine, Pivski turnir na igralištu Topala u Posušju i rekord terena od 57 udaraca ili popularno -3, vlasnik Zoran Palameta.

Ovaj rezultat Zoran je ostvario sa 3 birdija i 15 parova, bez bogey igre, što je za veliki respekt.

Nažalost u sjeni Zoranove igre ostale su jako dobre partije drugoplasiranog Roberta Mandurića koji je odigrao +3 ili 63 udarca i trećeplasiranog Frane Marinčića 64 udarca.

Također sjajne partije su odigrali Živko Mikulić (prvo mjesto netto), Marko Mandurić i Dragan Mikulić koji su spustili svoj osobni hcp.

 

Pehar za najboljeg na Pivskom turniru uručio je Ciril Zovko, rođeni Posušak, doktor znanosti, aktivni sudionik i prvi sponzor golf terena u Posušju. Koincidencija ili ne, ali da nije bilo zaljubljenika kao što je Ciril Zovko, vjerojatno mi bi danas pisali o nečem drugom a ne o sjajnoj, historijskoj partiji golfa Zorana Palamete na golf igralištu Topala u Posušju.

To nikako ne smijemo da zaboravimo.

ČESTITAMO.

Podijeli
Prijatelji
Golf za sve

Copyright © Golf Savez BiH 2010 - 2018, sva prava pridržana.   |   powered by ics.ba