Najava: Zavidovići Open 2017

Najava: Zavidovići Open 2017

Objavljeno: Srijeda, 06.09.2017 godine

U Zavidovićima, tačnije na golf igralištu "Forest Creek" u parku prirode Tajan u subotu 9.09.2017. godine odigrati će se historijski turnir, "Zavidovići Open 2017".Ovo će biti prvi zvanični turnir na ovom najmlađem igralištu u Bosni i Hercegovini.

Vrijedni članovi GK "Krivaja" su početkom ove godine surađivali sa Golf Savezom Bosne i Hercegovine u organizaciji 3. i 4. kola klupske lige Bosne i Hercegovine u golfu a sada će samostalno uz pomoć prijatelja kluba organizirati turnir na kojem će dijeliti i nagrade najboljima, odnosno imena najboljih će ući u historiju ovog kluba kao prvi šampioni na prelijepom igralištu "Forest Creek" ili u prevodu "Šumski potok"..

Domaćini će ugostiti najbolje golfere Bosne i Hercegovine, osvajače mnogih turnira i prvenstava, rekordere, šampione ali prije svega prave istinske golfere.

Domaćini će ugostiti i predsjednika Golf Saveza BiH Jasmina Selmanagića kao i učitelja svih golfera u Zavidovićima, Dejana Šarana, člana PGA. Ova dva eminentna imena u bosansko-hercegovačkom golfu, a slobodno možemo reći i puno šire i dalje od BiH, su i projektovali ovaj prekrasni golf teren u Zavidovićima i uz vrijedne članove obitelji Mujanović, dočekuju dan kada će se i zvanično otvoriti, jedan lijepi mali golf teren koji postaje jako dobro poznat po svom domaćinskom odnosu prema svim dobronamjernim golferima.

Domaćini će taj dan ugostiti sve prijatelje GK Krivaja, političare, umjetnike i sve ljude dobre volje.
Golfere u Zavidovićima očekuje dobar provod i druženje ali neka bude i dobrih rezultata, ipak je golf turnir.

Igrat će se u dvije grupe, prva grupa starta u 10:30 dok će druga skupina startati oko 14 sati.
Još jednom čestitamo vrijednim članovima GK "Krivaja" koji su za jako mali period uspjeli da organizuju golf klub, golf igralište i evo da naprave prvi turnir u golfu.
Dobra igra svima i čestitke onima koji su uložili puno truda, rada i vremena kako bi se desio ovaj turnir.

Podijeli
Prijatelji
Novosti

Copyright © Golf Savez BiH 2010 - 2018, sva prava pridržana.   |   powered by ics.ba