III MONTENEGRO CHAMPIONSHIP

III MONTENEGRO CHAMPIONSHIP

Objavljeno: Petak, 13.04.2018 godine

U Novom Sadu tačnije na golf terenu Centar u Žablju, 19. i 20.05.2018. godine održat će se III MONTENEGRO OPEN i III MONTENEGRO CHAMPIONSHIP.

Golferi iz Crne Gore obećavaju dobru atmosferu i nezaboravno golf druženje i pozivaju sve golfere iz Bosne i Hercegovine da se prijave na vrijeme i da planiraju svoje obaveze.

Nagrade su zaista velike kada pogledamo neki amaterski turnir. Tu su vikendi na moru u hotelima Regent i Franca u Tivtu, te krstarenje Bokom ali i golf vikend u Moravskim Toplicama u Sloveniji.

Na prvenstvu Crne Gore nasupit će i Mirko Vučinić, jedan od najboljih fudbalera Crne Gore svih vremena ali i najtalentovaniji mladi igrač na nama bližim prostorima Matej Stanić.

Organizatori očekuju i golfere iz Bosne i Hercegovine na ovom takmičenju jer imaju posebno mjesto kod crnogorskih golfera. Prije 3 godine u Sarajevu se odigralo prvo prvenstvo Crne Gore u golfu.

S druge strane, član GK Sarajevo crnogorski golfer Goran Radonjić, rado viđen na golf terenima u Bosni i Hercegovini, pobjedio je na prvenstvima Crne Gore u golfu i 2016. (Sarajevo) i 2017. (Novi Sad).

Jako mnogo golferi iz Bosne i Hercegovine imaju poveznica sa golferima iz Crne Gore pa se očekuje znatan broj igrača iz BiH na ovom prvenstvu.

U narednom periodu, posvetit ćemo prostor kako bi obavještavali golfere iz Bosne i Hercegovine o detaljima ovog takmičenja.

Da ne zaboravimo i da planiramo,

GK Centar, Žabalj, Srbija...

19. i 20.05.2018. godine,

III MONTENEGRO OPEN i III MONTENEGRO CHAMPIONSHIP.

 

Dobro došli i naravno, dobra igra.

Podijeli
Golf za sve

Copyright © Golf Savez BiH 2010 - 2019, sva prava pridržana.   |   powered by ics.ba