Novi Kralj Topale - Tihomir Parlov

Novi Kralj Topale - Tihomir Parlov

Objavljeno: Utorak, 22.12.2020 godine

Igra se golf u Posušju, što jedan pjesnik reče "u ova šugava vremena". Prkose golferi vremenu, pažljivi su sa Covidom ali ipak se takmiče, druže i igraju igru koju beskrajno obožavaju. Jednostavno vole.

Na golf terenu Topala su igrali šampioni i u amaterskom golfu ali i šampioni kod profesionalnih igrača. Smjenjivali su se najbolji...Prvo su Dejan Šaran, Luka Babić, Frano Tolić .... osvajali turnire. Poslije ove legendarnih golfera dolazi Robert Mandurić koji nije dozvoljavao da neko priđe pobjedničkom peharu. Onda su najbolji bili Zoran Palameta, Brane Gudelj, Mladen Mušura, Samir Smajić, Žarko Romić, Nevenko Ćuk, Goran Radonjić...

Kako vrijeme prolazi dolaze novi šampioni. Ovaj put listi gore velikih golf imena u regiji, neki su poznati i šire, priključuje se Tihomir Parlov za koga slobodno možemo reći Novi Kralj Topale. Da pobjedite na Topali morali ste pobjediti i Dejana i Franu i Luku , Zorana, Samira, Žarku, Nevenka i mnoge dobre igrače golfa ali sada u ovo vrijeme, ako želite podići najbolji pehar onda morate igrati jako dobro i pobjediti Tihu Parlova. Ne osvaja Tiho pehare samo u Posušju. Osvaja turnire i u Sarajevu i u Novom Sadu i u Zagrebu...

Na Topali se igrao tradicionalni Novogodišnji turnir. Naravno najbolji je bio Tiho Parlov. Vikend prije igrao se Božićni golf turnir na Topali koji je također osvojio Tiho Parlov. Zadnjih 5 godina ova dva turnira osvaja novi predsjednik GK Posušje koji je uzeo "vruć" krompir u ruke poslije rano preminulog Veljka Lončara. I sve funkcioniše, baš kao i igra na golf terenu.

Zbog igre, rukovođenja klubom, entuzijazmom i srcem koji je dao za klub i golf, možemo samo reći

VELIKI REŠPEKT i BRAVO MAJSTORE.

Da ne zaboravimo i sjajne partije na Novogodišnjem golf turniru Maria Perića, Jerke Jurišića kao i jedinu damu na ovom turniru, Marijanu Perić što je za veliku pohvalu i čestitanje.

Svim golferima katoličke vjeroispovjesti, vašim najdražima, želimo ČESTIT BOŽIĆ u nadi da ćete ostati zdravi i veseli i da odigrate još mnogo partija golfa.

Podijeli
Novosti

Copyright © Golf Savez BiH 2010 - 2021, sva prava pridržana.   |   powered by ics.ba