Branimir Gudelj pobjedio na POSUŠJE KUP-u 2010

Branimir Gudelj pobjedio na POSUŠJE KUP-u 2010

Branimir Gudelj pobjedio na POSUŠJE KUP-u 2010

U Posušju, na igralištu «Topala», igrao se ovaj vikend, 6. i 7.08., Posušje Kup 2010 g. Učešće su uzeli golferi iz Posušja, Sarajeva, Splita, Zagreba i Osijeka.

 

Najbolji je  Branimir Gudelj iz Osijeka sa 71 brutto poenom iz dva dana, dok je tik uz njega završio stariji brat Krešimir sa 68 brutto poena. Treći je  Splićanin koji živi u Zagrebu, Frano Tolić sa 66 brutto poena.

Prvi dan u vodstvu je bio  Krešimir, drugi je bio Frano Tolić dok je treću poziciju zauzimao Branimir.

 

Najveće iznenađenje je napravio domaći igrač Mario Mandurić koji je odigrao ukupnih 65 brutto poena, odnosno drugi dan je igrao 34 brutto poena (2 preko para), što je najbolji rezultat igrališta Topala koji je odigrao domaći golfer.

 

Kada smo kod rekorda, mladi (15 godina) Branimir Gudelj je postavio nova dva rekorda igrališta Topala: drugi dan je igrao -2 odnosno, 58 udaraca što je novi rekord igrališta. Drugi rekord, simpatičnog Branimira, je taj što je udario  lopticu 320 metara i osvojio nagradu za najduži udarac.

 

Novi pobjednik Posušje Kup-a Branimir Gudelj je na dodijeli pehara izjavio da ovu pobjedu posvećuje svom didi i da voli doći igrati u Posušje (fotografija Branimir sa didom). Branimir je inače  porijeklom iz Hercegovine.

 

U netto skupini najviše uspjeha su imali igrači iz Golf Kluba Posušje.

Prvo mjesto  zauzeo je Ivan Mandurić – Cigo sa 116 poena. Drugi je bio Širokobriježanin Ante Kolobarić sa 115 poena, a na trećem mjestu je završio  Mario Mandurić sa 114 netto poena.

 

Najbliži zastavici bio je Frano Tolić pospremivši lopticu 27 cm od rupe.

 

Kod dama u brutto igri najbolja je  Splićanka Nina Banović sa 49 poena, dok u netto igri najbolja je Marica Grgurović također iz Golf Kluba «Split 1700».

 

Najbolji igrači su dobili mobitele i pokale, koje je sponzorirala tvrtka VOKEL iz Posušja.

Na kraju standardno dobri domaćini pripremili su obilje hrane i pića.

 

Kompletne rezultate možete pogledati u rubrici REZULTATI.

Share: