Mali Robert, veliki šampion

Mali Robert, veliki šampion

Mali Robert, veliki šampion

U subotu 08. listopada održano je posljednje, deveto kolo Klupske lige. Po vedrom i vjetrovitom vremenu odvijala se prava drama u borbi za prvo mjesto. Naime, Robert Mandurić i Nevenko Ćuk, kao izravni konkurenti za prvo mjesto u ukupnom poretku, igrali su u istom, posljednjem flight-u. U izjednačenoj borbi Robert je imao dva udarca prednosti sve do posljednje rupe na kojoj je odigrao double bogey, a Nevenko par te su s istim brojem od 70 udaraca završili igru.

Zbrajanjem bodova iz šest najboljih kola, Robert je uspio sačivati prednost te osvaja prvo mjesto u ukupnom poretku s 530 bodova, samo deset ispred Nevenka, kojem ostaje satisfakcija da je u svih devet kola uvjerljivo ispred svih sa 720 bodova. Treće mjesto osvojio je Ivan Ivanković s 440 bodova.

Prijelazni pokal slavodobitniku uručio je predsjednik kluba g. Veljko Lončar, koji je ujedno i prošlogodišnji pobjednik, zahvalivši svim sudionicima lige na sudjelovanju te podršci da ovo natjecanje zaživi i postane stalna rubrika u kalendaru natjecanja.

Na fotografiji je pobjednik Lige GK Posušje u društvu sa predsjednikom GK Posušje g-dinom Veljkom Lončarom.

Inače za najbolje igrače u 2011 godini idući vikend očekuje jubilarni MASTERS 2011. I Novi pobjednik lige je prijavio učešće na MASTERS-u tako da očekujemo potvrdu dobre igre i na sarajevskom igralištu.

Share: