Tiger Woods usporedio razvod od supruge Elin sa smrću oca

Tiger Woods usporedio razvod od supruge Elin sa smrću oca

Tiger Woods usporedio razvod od supruge Elin sa smrću oca

Tekst: N.Š.
Foto: AFP

TIGER WOODS koji u posljednje vrijeme prolazi kroz mučan razvod, usporedio je to iskustvo sa smrću svoga oca, rekavši da su mu obje situacije pomogle da "sagleda širu perspektivu". Nakon što se smirio skandal oko njegovih brojnih ljubavnica, slavni je golfer često tema tabloida zbog razvoda od supruge Elin.

"Postoje situacije u životu svake osobe kada se sagleda šira perspektiva. Jedna je bila kada mi je umro otac, a druga je ovo što prolazim u posljednje vrijeme", rekao je sportaš. Tigerov otac i mentor umro je 2006. godine od raka, a sportaš je s njim imao poseban odnos.

Elin traži Tigera da joj isplati rekordan iznos od nekoliko stotina milijuna dolara za razvod, no to nije jedini problem bivšeg para. Golfer je zbog turnira propustio rođendan svoje kćeri, iako je obećao da neće pa je napravio novu proslavu na koju je doveo nepoznatu ženu. Od tada mu je Elin zabranila da dovodi nepoznate žene blizu njihovo dvoje djece. Tiger nije želio komentirati bilo što vezano uz proces razvoda, već je samo izjavio: "Sve se rješava". Novinarima je rekao da će prije turnira u Škotskoj otputovati kući u SAD. "Želim vidjeti svoju djecu", rekao je Tiger Woods.

Share: