Božićni turnir na Topali u znaku Tihe Parlova

Božićni turnir na Topali u znaku Tihe Parlova

Božićni turnir na Topali u znaku Tihe Parlova

Tradicionalni Božićni turnir na golf terenu Topala okupio je rekordan broj učesnika ali i mnogo zanimljivih detalja. Prije svega da pohvalimo da je 31 učesnik sudjelovao na ovom turniru, od toga jedna dama, Jadranka Mrčela iz Splita na čemu posebno čestitamo I da su učesnici bili iz Splita, Sarajeva i naravno domaćih golfera iz Posušja.

Naravno krenut ćemo od jedine dame na turniru koja je u svoje vitrine ponijela pehar za prvo mjesto kod dama, Jadranka Mrčela.

Kod muških golfera izgleda da je ovo turnir Tihe Parlova. U zadnjih 8 odigranih Božićnih golf turnira, Tiho Parlov je osvojio 7 naslova a ove godine je i zvanično napravio Hole in One i to na zadnjoj rupi Božićnog turnira. Do pobjede nije bilo lako doći ali na 17 toj rupi Tiho pravi birdie i na zadnjoj rupi Hole in One što mu donosi nevjerojatnih 7 bruto poena i zasluženo prvo mjesto na Božićnom turniru a možemo slobodno reći najbolji finiš u historiji bh golfa.

Za pobjedu na ovom turniru Tihomiru je trebalo 34 bruto poena a da je “morao” za pobjedu imati sjajan finiš pokazuje nam rezultat drugoplasiranog Josipa Grubišića koji je odigrao 32 bruto poena. Pehar za treće mjesto podigao je David Wilson sa 31 poenom.

U neto obračunu najbolju partiju je odigrao Miro Dujmović sa velikih 47 poena.

Nadamo se još ovako zanimljivim turnirima na Topali, do skorog viđenja, uživajte i dobra vam igra, a Tihi Parlovu posebne čestitke za kraj ove godine.

Svim našim vjernim čitateljima želimo sretne nadolazeće blagdane i praznike sa željom da golf ostane samo igra u kojoj svi imaju pravo da uživaju.

Share: