III. VINSKI TURNIR 2011 pripao Dejanu Šaranu

III. VINSKI TURNIR 2011 pripao Dejanu Šaranu

III. VINSKI TURNIR 2011 pripao Dejanu Šaranu

Održan je još jedan Vinski turnir. Po odličnom vremenu sudjelovalo je čak 37 igrača, članova Gk Sarajevo, Split 1700 te našeg kluba. 

Najuspješniji među njima i pobjednik A kategorije među gospodom je Dejan Šaran sa 37 bodova brutto.

Drugo mjesto pripalo je prošlogodišnjem pobjedniku iz Splita, Mladenu Mušuri koji je bio u vodstvu sve do posljednje tri rupe kada mu je popustila koncentracija te je pobjedu prepustio Dejanu skupivši dva boda manje. Treće mjesto osvojio je još jedan član splitskog kluba Miljenko Kardum s 32 boda.

U  kategoriji brutto gospoda B pobijedio je Filip Mandurić, drugi je bio redoviti gost iz Crne Gore, Goran Radonjić dok je treće mjesto pripalo našem članu Mati Jurkoviću.

Kategorja netto standardno je pripala našim igračima. Tako je prvo mjesto osvojio Zvonimir Vasilj, drugi je bio Živko Mikulić, a treće mjesto pripalo je Marku Galiću.

Nagradu za longest drive osvojio je Mladen Mušura, dok je najbliži zastavici bio Živko Mikulić.

U kategoriji dame brutto pobjedu je odnijela Nina Banović iz Splita.

Prestižnu nagradu za "najzgodnijeg golfera", van svake konkurencije, osvojio je član GK Posušje Gordan Pervan.

Nagrade najuspješnijima uručili su predstavnici sponzora, Vinarije Buntić te Turističke zajednice ŽZH.

Riječi zahvale svim sudonicima uputio je voditelj organizacije Mario Mandurić, dok je predsjednik kluba iskoristo priliku da sve sudionike pozove na druženje i sljedeće godine. Svi sudionici dobili su poklon pakete sponzora Vinarije Čitluk, dok su trojica najuspješnijih članova GK Posušje kao nagradu dobili noćenje u Phoenix hotelu u Zagrebu.

Na kraju, još jednom se pokazalo da je ovaj turnir među najposjećenijima i najbolje organiziranima na igralištu Topala. Razlog za to leži i u činjenici da ga svi sudionici, kao i organizatori, shvaćaju kao prilku za opušteno druženje u odličnoj atmosferi među ljudima dobre volje.

Iz današnjeg druženja rodila se ideja o organizaciji Međuklupske lige među klubovima Split 1700, Sarajevo te Posušje. Detalji i način bodovanja uskoro će biti zajednički usuglašeni, dok će današnji turnir biti uvršten u prvo kolo nove Međuklupske lige.

Kompletne rezultate možete pogledati ovdje.

Preneseno sa www.golfklubposusje.net

Share: