Kud plovi ovaj brod - Tataragić i Čehajić

Kud plovi ovaj brod - Tataragić i Čehajić

Kud plovi ovaj brod - Tataragić i Čehajić

U Sarajevu po prelijepom vremenu odigran je još jedan relax turnir četvrtkom sa još jednim čudnim nazivom "Kud plovi ovaj brod". Učešće je uzelo ukupno 14 igrača od toga 4 dame. Kada smo kod dama najbolja je bila Amra Čehajić sa 10 bruto poena, dok je u netu najbolja bila Mirjana Mirković sa 35 neto poena.

Kod muških igrača najbolji je bio Samir Tataragić sa 26 poena, dok je u netu najbolji bio Bahrudin Zjajo sa 35 poena. Nagrade najboljima uručio je Mirza Durmišević. 

Na ovom turniru iznenada se pojavio Goran Radonjić ime koje smo mnogo puta spominjali na portalu. Stanovnik Bara u Crnoj Gori, član GK Sarajevo, ujutru je poranio, vozio 5 sati, odigrao golf turnir u Sarajevu i nazad u Bar. Da li je moguće da još ima ljubavi i entuzijazma u ovom svijetu? Kako stvari stoje, mnogo godina ćemo sačekati da se pojavi entuzijasta i zaljubljenik u ovaj sport kao što je Goran Radonjić. Zbog toga, kapa do poda, što bi se reklo na ovim prostorima i dobro nam dolazio mnogo godina.

Čestitamo najboljima na ovom turniru i nadamo se da će biti lijepog vremena za odigravanje još nekog turnira u Sarajevu.

Share: