Ovo je moja priča

Ovo je moja priča

Ovo je moja priča

Portal bhgolf uvodi novu rubriku "Ovo je moja priča" sa ciljem da golferi mogu poslati neku svoju priču vezanu za golf, svoja iskustva, prve udarce, prvi turnir, itd koju ćemo prvo objaviti na portalu i na kraju kao završni čin ćemo uraditi knjigu sa istim nazivom koja će biti podržana od strane raznih organizacija i Ministarstava i nadamo se samih golfera.
Naš cilj je da golferi napišu svoju iskrenu priču, kao da pišu prijatelju pismo, iz jednostavnog razloga da se bolje upoznamo i da produbimo prijateljstva u vremenima u kojima je prijateljstvo najveće blago.
Želimo da ove kratke priče budu napisane olovkom iz srca, da nemaju brojanja lajkova niti bilo kakvih komentara, nego jednostavno da imaju svoju priču i da mnogo tih priča pretvorimo u jednu zajedničku golf priču.
Nadamo se da će golferi podržati ovu ideju i da će biti mnogo golferskih priča koje će stati u jednu knjigu koju poklanjamo budućnosti.
Molimo da vaše golferske priče kao i pitanja isključivo šaljete na mail [email protected] koji će biti jedini vid komunikacije. Možete slobodno tražiti i lektorisanje vaše priče koju objavljujemo po odobrenju.

Svaki autor slanjem priče na e-mail odriče se honorara i autorskih prava i prihvata objavu na portalu kao i u štampanoj formi bez naknade.
Pored teksta potrebna je i jedna fotografija koja će da prati tekst.

Share: