Počeo tjedan Golfa na Topali – Zoran Palameta najbolji

Počeo tjedan Golfa na Topali – Zoran Palameta najbolji

Počeo tjedan Golfa na Topali – Zoran Palameta najbolji

Na igralištu Topala odigran je prvi turnir iz serije turnira koju organizuju vrijedni članovi GK Posušje iz Posušja.

Danas, 9.08.2012. odigran je turnir pod specifičnim nazivom „Kamen, krš i maslina – teren, golf, Topala“. Turnir je prošle 2011 godine igran u Zagrebu na Kraljevom igralištu i sav prihod doniran je GK Posušje za dalji razvoj golfa. Ove godine odigrao se na igralištu Topala u Posušju.

Učešće su uzeli golferi iz Posušja, Sarajeva kao i iz Hrvatske.

Sve što se moglo „pokupiti“ od nagrada ostalo je u Posušju. No krenimo redom.

Najbolji rezultat – ubjedljivo - imao je Zoran Palameta koji je odličnom igrom odigrao 34 brutto poena i tako osvojio prvo mjesto. Drugo mjesto osvojio je, neko bi rekao iznenađenje, ali rezultati u zadnje vrijeme pokazuju da nije bilo ni prije iznenađenje, Žarko Romić, popularniji Đaja sa 30 poena. Treće mjesto osvojio je Robert Mandurić sa 29 poena.

 

U skupini B opet su najbolji bili igrači iz Posušja. Prvi je bio Zvonimir Vasilj koji je odigrao fantastičnih 28 brutto poena ( HCP 36). Drugi u skupini B  Karlo Zovko sa 23 poena dok je treće mjesto zauzeo predsjednik GK Posušje Veljko Lončar sa također 23 poena.

Tjedan Golfa na Topali u Posušju je počeo sa dominacijom domaćih golfera. Ako ovako nastave svi pehari će izgleda ostati u Hercegovini poslije 4 planirana turnira.

Sutra, petak 10.08. planiran je turnir „Hercegovina Open“. Prošlogodišnji pobjednik ovog turnira Dejan Šaran iz Sarajeva najavio je svoj dolazak i pokušaj odbrane titule. Kako igraju članovi GK Posušje izgleda da će to biti neostvarivo.

Druženje poslije turnira po ko zna koji put je na prepoznatljivom nivou koji samo znaju prirediti članovi GK Posušje..

Čestitke Upravi kluba na ovom poduhvatu i želimo im sve najbolje u realizaciji ovog projekta, a i igračima iz GK Posušje sve čestitke na ovim zaista vrijednim pohvale rezultatima.

Share: