PROLJETNI TURNIR TARABA

PROLJETNI TURNIR TARABA

PROLJETNI TURNIR TARABA

U subotu 14.05.2011. godine u Sarajevu je u organizaciji Golf Kluba Sarajevo organizovan turnir pod nazivom Proljetnu Turnir Taraba.

Organizator se potrudio da informacije o „pobjednicima“ turnira ostanu tajna do proglašenja pobjednika u restoranu Office Food u Sarajevu.

Nagrade su podjeljene po neobičnom redosljedu, tako da su nagrađeni  u obje konkurencije, dame  i gospoda, bili igrači/igračice koji su igrali najlošije taj dan. Pehare kući su odnijeli najlošiji golf igrači na Proljetnom turniru taraba. Imena nećemo objavljivati, ali možete pogledati kako se igralo na turniru u rubrici REZULTATI.

Pošto se radilo o Turniru Taraba nije fer da ne spomenemo one koji su STVARNO  igrali najbolje i na kraju dobili po 5 žetona kao nagradu za stroke igru.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Lamija Čehajić odigravši 75 udaraca, a u muškoj, prvi put, najbolji je bio Adnan Srna koji je odigrao 80 udaraca.

Golferi su se na kraju turnira družili u već spomenutom Office Food-u u Sarajevu, gdje je svima bilo ugodno i neuobičajeno.

Slijedeći vikend očekuje nas tradicionalni susret STARI-MLADI. Prošle godine, zbog zaboravnosti,  stari su sve platili, odnosno izgubili. Ove godine ......

Share: