Toni Kukoč na Topali igrao golf

Toni Kukoč na Topali igrao golf

Toni Kukoč na Topali igrao golf

Toni Kukoč u Posušju! 😊

Proslavljeni hrvatski košarkaš Toni Kukoč u Posušju!
Odigrao na golf terenu Topala -1, odnosno 63 udarca, što je nadprosječno dobar rezultat, pogotovo za nekoga tko igra prvi put, jer ne poznaje teren! ☝🏻

BravoToni. 👏🏻

Toni živi u Americi, gdje veliki dio vremena igra golf, a godišnje nekoliko puta dođe u Split, gdje ima prijatelje golfere.
Naravno, s jednima je došao u Posušje, a to su Murat Hot i Tomislav Šiško.

" U svojoj karijeri, Toni je osvojio europske naslove u klupskoj i u reprezentativnoj košarci, naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom, dvije olimpijske medalje te naslove prvaka NBA profesionalne košarkaške lige. Iako poznat po tome da je u momčadi mogao igrati na bilo kojoj poziciji (uz visinu 211 cm), ipak je uglavnom igrao kao krilo.
Godine 2017. primljen je u KUĆUN SLAVNIH FIBA-e, a prilikom svečanosti zabio je tricu sa sredine igrališta. Godine 2021. primljen je u Kuću slavnih košarke , a nagradu mu je uručio njegov bivši suigrač
Michael Jordan."

Danas se Toni našalio, na upit: Kakav mu je teren, na što nam je odgovorio uz smiješak: "Teren mi se svidio, jedino su greenovi malo spori u odnosu na američke."

U Chichagu, gdje Toni boravi, inače ima 170 golf terena, no svakako kako nam je kazao: " Topala, Posušje, gostoprimstvo ljudi ostat će mi u jako dobrom sjećanju, prijateljima u Americu ću svakako ispričati o ovom terenu, i vratit se ponovno da ga odigram."

Hvala Toni, radujemo se ponovnoj igri i druženju.
Do skore igre. ⛳️🏌‍♂️🏌‍♀️

Share: