Završen V Pitch and putt Smreka Open

Završen V Pitch and putt Smreka Open

Završen V Pitch and putt Smreka Open

Na P&P golf terenu u blizini Sarajeva odigran je 5-ti po redu pitch & putt Smreka Open koji je okupio 40 golfera iz svih klubova u BiH. Po prekrasnom vremenu i odličnom terenu odigran je jako zanimljiv i neizvjestan turnir.

Ovoga puta najviše znanja pokazao je Nedim čehajić odigravši +3 (57 udaraca), drugoplasirani je Sanjin Radonja sa 58 udaraca te trećeplasirani Mario Mandurić sa 59 udaraca. Kod dama najbolja je bila Alma Mekić Tataragić (71), druga je bila Azra Ibrahimbegović Spahić (76) te trećeplasirana Marijana Perić (80).

Nedimu je ovo drugi put da osvaja ovaj turnir te mu posebno čestitamo. Treba takodje spomenuti i Azmina Karanovića koje je na rupi br.5 napravio Hole in One. Upravo je Azmin dodijelio nagrade najboljim a onda se prisutnim obratio predsjednik GC Smreka Sanjin Radonja: "Zahvalio bih se svim golferima koji su se odazvali na Smreka Open 2023. Takokođer hvala golferima koji radi obaveza nisu mogli biti tu, a pomogli su pri organizaciji turnira. Posebno bi čestitao Nedimu koji je osvojio 2 turnira od pet koliko se igralo. Naravno čestitke i Almi. Na ovom turniru Azmin Karanović je pogodio Hole in One što mi je kao organizatoru posebno zadovoljstvo."

Pored zahvalnosti na učešću pozvao je golfere na naredni Smreka Open koji će se igrati na proširenom terenu od 9rupa.

Čestitamo organizatoru i nagrađenima.

Share: