Dejan Š. Osvojio 1.Hercegovina Open

Dejan Š. Osvojio 1.Hercegovina Open

Dejan Š. Osvojio 1.Hercegovina Open

Na igralištu Topala u Posušju 18. I 19. Lipnja odigrao se 1. Hercegovina Open. Pobjedio je Sarajlija Dejan Šaran sa ukupnim rezultatom od 64 brutto poena. Dejan je igrao prvi dan 34 poena a drugi dan 30 poena i zasluženo pobjedio na Hercegovina Open turniru. Najbliži Dejanu je bio mladi Robert Mandurić sa ukupnim skorom iz oba dana 52 poena (26,26), dok je treće mjesto zauzeo Zoran Palameta sa 50 brutto poena (23,27).

Inače ukupno je učestvovalo 20 igrača iz Splita, Sarajeva, Posušja, Širokog Brijega i Mostara. I ovaj put vrijedni domaćini su napravili besprijekornu organizaciju turnira, gdje su po ko zna koji put  na prvo mjestu stavili druženje i veselje. Čak i vrijeme uz malo vjetra je išlo na ruku organizatoru ali i golferima.

Na kraju je bivši predsjednik, ali glavni i odgovorni na Topali,  Ivan Mandurić – Cigo čestitao najboljima i pozvao ih u isto vrijeme iduće godine da igraju 2. Hercegovina Open.

Da najavimo slijedeći  Pivski turnir koji će se organizirati 2.07.2011 godine na Topali. Sigurni smo u dobru organizaciju vrijednih golfera iz Posušja.

Share: