Turnir Prijatelja U Posušju u znaku Nevenka Ćuka i Jadranke Mrčela

Turnir Prijatelja U Posušju u znaku Nevenka Ćuka i Jadranke Mrčela

Turnir Prijatelja U Posušju u znaku Nevenka Ćuka i Jadranke Mrčela

U Posušju na golf terenu Topala odigran je Turnir Prijatelja koji je okupio 31 učesnika iz golf klubova Split i Posušje, što je mora se priznati odličan odaziv golfera i golferica. Sjajna atmosfera koja se sve više i više dešava na našim golf terenima u zadnje vrijeme pa tako i na Turniru prijatelja u Posušju koji je obilovao pregrštom lijepih trenutaka, udaraca i dozom takmičarskog duha baš u onoj mjeri kako zaslužuje naslov ovog turnira.

Najbolju partiju odigrao je Nevenko Ćuk sa 29 bruto poena dok je u neto obračunu najbolji bio Nikša Borovac sa velikih 42 poena na čemu posebno čestitamo.

Kod dama splićanke su dominirale Topalom pa je neizvjesna partija golfa za pobjednicu Turnira prijatelja vođena između Jadranke Mrčela i Najde Bauk. Uspješnija je bila Mrčela pa je sa 18 poena pobjedila na ovom turniru dok se Najda Bauk morala zadovoljiti sa najboljom u neto obračunu.

Da spomenemo da je sa ovim turnirom startala i Liga GK Posušje koja će se igrati čitavu ovu sezonu.

I da na kraju najavimo President Kup koji će se igrati u Posušju 25. i 26.05. što je i prvi turnir koji se boduje za VF Masters 2024. godine.

Čestitamo najboljima na Turniru Prijatelja u Posušju.

Share: