ZAVRŠEN GOLF TIME 2012

ZAVRŠEN GOLF TIME 2012

ZAVRŠEN GOLF TIME 2012

U Sarajevu proteklog vikenda na Golf igralištu VF-a organizovan je nesvakidašnji event u organizaciji VF golf igrališta  i DEA Group.

Pozvani su prijatelji golfera iz Sarajeva koji  imaju namjeru da igraju golf  ali iz raznih razloga nisu uspjeli da se okušaju u ovom sportu.

Učestvovalo je oko 50 potencijalno budućih golfera iz Sarajeva kao i iz Gračanice. Program je bio zamišljen tako da isprobaju udarac na vježbalištu, putt udarac, kao i obilazak terena dok su na terenu igrali igrači iz GK Sarajevo. Poslije svih ovih upoznavanja gostima je priređeno i samo takmičenje na kojem su pokušali da upotrijebe svoje nove vještine na 1 rupi igrališta u Sarajevu.

Kada su završene sve ove golferske  aktivnosti uslijedila je zabava za sve uz živu muziku kao i podjela nagrada najboljima na takmičenju. Druženje i nova upoznavanja su trajala do kasno u noć.

Svi gosti su bili oduševljeni organizaciojom ovog eventa, koji je organizovan po prvi put na igralištu u Sarajevu. Prema najavama gostiju očekujemo da će najmanje 20-tak novih golfera krenuti u svijet golfa. Svi koji su učestvovali na Eventu imaju popust od 30% na cijene golf kursa u Sarajevu koji im daruje Dea Group.

Ova izvanredna ideja mlade Dunje Selmanagić, direktorice Dea Group, prema najavama pretvorit će se u stalni event koji će se dešavati svaki mjesec na igralištu u Sarajevu. Dunja se poslije drugog dana zahvalila svim golferima koji su pomogli ovoj zaista velikoj organizaciji.

Sve čestitke organizatoru u ime golfera iz Bosne i Hercegovine.

Share: