Otvoren najveći turnir u regiji

Otvoren najveći turnir u regiji

Otvoren najveći turnir u regiji

U restoranu golf terena u Sarajevu dr Igor Gavrić, predsjedavajući gradskog vijeća Sarajeva svečano je otvorio IX Sarajevski ProAm golf turnir naglasivšii da mu je izuzetna čast što prisustvuje ovom velikom događaju za golf ali i za Grad Sarajevo.

U prekrasnom ambijentu restorana skupili su se svi učesnici, sponzori, prijatelji kako bi otvorili ovu veliku manifestaciju za sve golfere u Bosni i Hercegovini. Ovaj značajan turnir za golf u Bosni i Hercegovini okupio je 11 profesionalnih igrača koji će se sa svojim ekipama boriti za vrijedne nagrade slijedeća dva dana.

Golf teren u Sarajevu je izuzetno uređen, a prema izjavama učesnika nikada nije bio ovako dotjeran.

Prije otvaranja turnira Dejan Šaran, glavni organizator turnira i predsjednik BH PGA se zahvalio svim sponzorima koji su konkretno podržali ovaj turnir.

„Ideja je od samog početka da golferi, vlasnici, direktori iz čitave Bosne i Hercegovine budu sponzori ovog značajnog turnira za golf u BiH. Dočekali smo taj trenutak i prijatelji – kompanije iz Sarajeva i Hercegovine su podržali ovaj turnir“ kratko je izjavio Dejan Šaran i dodijelio zahvalnice svim sponzorima IX sarajevskog ProAm turnira.

Vrijeme će biti idealno za igru. Turnir starta u 8 sati i 30 minuta a start igrača će odlučiti ždrijeb. 

Dobra igra svima.

Share: